Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Na Skoty v novém. Reprezentace představila dresy pro EURO

Praha – Bílou sadu venkovních dresů pro mistrovství Evropy oblečou čeští fotbalisté poprvé paradoxně v domácím přípravném utkání se Skotskem (24. března v Praze). Dresy značky Puma zachovávají klasický design a mají modré doplňky a červené logo Fotbalové asociace ČR a číslo.

Nové venkovní dresy fotbalové reprezentace
zdroj: puma.com

Česká fotbalová reprezentace dostala pro mistrovství Evropy nové dresy určené primárně na zápasy na hřištích soupeřů. Paradoxně je ale hráči poprvé oblečou na přátelské domácí utkání proti Skotsku, které se uskuteční 24. března v Praze.

Bílý dres od společnosti Puma si zachovává klasický design. Má modré pruhy na stranách rukávů a šortek i na konci štulpen. Na hrudi je v červené barvě umístěno logo Fotbalové asociace ČR a číslo.

Nová technologie stejně jako u červených dresů pro domácí zápasy "pomáhá lépe udržet optimální tělesnou teplotu, protože mikrokapsle absorbují teplo a v případě potřeby ho uvolňují zpět do pokožky. Speciální pásky pak přiléhají k tělu a poskytují mikroskopické masáže pro efektivnější přísun energie do svalů," uvedl výrobce a FAČR.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články