Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Na Hargreavesovo video zareagoval Eriksson, chce ho angažovat

Londýn - Po sérii videí umístěných na serveru YouTube našel anglický fotbalista Owen Hargreaves prvního zájemce. O služby třicetiletého záložníka, jehož kariéru poslední roky sužují častá zranění a je bez angažmá, stojí jeho bývalý trenér z reprezentace Sven Göran Eriksson a na dálku mu nabídl šanci ve druholigovém celku Leicester City. "Viděl jsem ta videa, a pokud chce k nám přijít, dveře má otevřené. Rád ho uvítám," prohlásil Eriksson, pod jehož vedením Hargreaves odehrál za národní tým v letech 2001 až 2006 celkem 34 zápasů.

Hargreavese po uplynulé sezoně propustil Manchester United. V jeho dresu za poslední tři roky nastoupil jen pětkrát, jinak bojoval s problémy s koleny. Teď už se cítí zdráv a připravený hrát. Na důkaz vložil na YouTube sérii dvaceti videí, na nichž ukazuje, že je schopen bez omezení trénovat.

"Za poslední roky měl velkou smůlu, ale jestli se blíží své bývalé formě, bude z něho opět fantastický fotbalista," dodal švédský kouč, který chce s Leicesterem bojovat o postup do Premier League. Po desátém místě ve druhé lize si už přivedl řadu posil, včetně nejdražšího nákupu v klubové historii, obránce Matta Millse z Readingu za 5,5 milionu liber.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články