Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Myslel jsem, že to rozhodčí ukončí, prozradil Kadeřábek

Bratislava - Když rozhodčí kvůli řádění sparťanských chuligánů v závěru prvního poločasu přerušil zápas Evropské ligy na hřišti Slovanu Bratislava, obránce Pavel Kadeřábek si myslel, že utkání bude předčasně ukončeno. Nakonec ale byl rád, že se duel dohrál a český mistr získal po výhře 3:0 tři body.

Pavel Kadeřábek (vpravo) ze Sparty v utkání se Slovanem Bratislava
zdroj: ČTK autor: Koller Jan

"První poločas nechci moc komentovat. Snažili jsme se dostat do zápasu a pak to diváci ukončili," řekl Kadeřábek k incidentu z 41. minuty, kdy hostující příznivci prolomili dvě bariéry a pronikli mezi domácí fanoušky. "Myslel jsem si, že to rozhodčí ukončí, ale nakonec jsem rád, že sem nemusíme jet znova," dodal.

Sparta by však velmi pravděpodobně do Bratislavy podruhé nejela, protože pokud by bylo utkání ukončeno, nejspíš by bylo kontumováno ve prospěch Slovanu. "Nevím, nerad bych to komentoval. Ale vynucená pauza byla nepříjemná, úplně mi odešly nohy a už se mi na hřiště vůbec nechtělo," prohlásil.

Možná i proto, že přestávku strávili hráči v sektoru pro VIP hosty, protože kabiny byly na druhé straně stadionu přímo za tribunami, kde došlo k potyčkám. "Dostali jsme tam čaj a a já si k němu dal ještě nějakou sušenku," usmál se Kadeřábek.

Zápas pokračoval po více než půlhodinové pauze, kdy se dohrály poslední tři minuty první půle. A po další přestávce Sparta rozhodla. "Naštěstí se pak diváci uklidnili, uklidnili jsme se i my, dali jsme tři góly a zaslouženě vyhráli," prohlásil Kadeřábek. Nechtěl příliš rozebírat ani to, proč šli hráči po utkání poděkovat sparťanskému kotli. "Nevím, jestli to vyvolala Sparta, nebo Slovan. Ale je slušnost jít poděkovat fanouškům, když sem přijeli," uvedl.

"Není to otázka pro mě, kluci šli poděkovat, tak jsem šel taky," přidal. "Ale nebyla to dlouhá děkovačka, jenom jsme jim zatleskali a šli jsme pryč."

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články