Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Mužstvo pocítí následky, hněval se trenér Slovácka Svědík

Velmi rozčilený byl po utkání s Duklou trenér Slovácka Martin Svědík. V utkání čtvrtého kola skupiny o záchranu nadstavby jeho tým hrál od 23. minuty přesilovku, kterou však nevyužil a pouze remizoval 0:0. To bude podle Svědíka mít pro hráče následky.

Martin Svědík
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

"Utkání hodnotit nebudu. Vyjádřím se jenom k našemu výkonu. Hodně mě mrzí, jakým výkonem a jakou kvalitou se mužstvo dneska prezentovalo. Chtěl bych se za to omluvit našim fanouškům. Pro mě je neakceptovatelné, co jsme tady předvedli," prohlásil Svědík.

Slovácko si v předcházejícím kole díky triumfu 4:1 nad Opavou zajistilo záchranu v nejvyšší soutěži i pro nadcházející sezonu a na Julisce se tak nemuselo hnát za body. Dukla navíc hrála s jistotou sestupu.

Čtyřiačtyřicetiletého kouče naštvalo, že si jeho mužstvo v dlouhé početní výhodě nevypracovalo příležitosti. "Vůbec mě nezajímá, jestli to skončilo 0:0. Hrajeme od 23. minuty v přesile a nejsme schopní si vytvořit nějaký trvalý tlak, nejsme schopní si vytvořit pořádné šance na to, abychom skórovali," uvedl Svědík.

Postoj hráčů byl podle něj velmi špatný. "Je to naší bohorovností, nekvalitou, nekoncentrovaností. Přesně se stalo to, co jsme nechtěli. Opravdu jsem na mužstvo hodně nazlobený a myslím si, že to dostane velice tvrdě pocítit," upozornil.

Výkon zklamal také záložníka Slovácka Jana Navrátila. "Zápas nic moc. Hráli jsme dlouho proti deseti, pořádně jsme si nenahrávali, hodně ztrát. Proti deseti jsme měli víc držet balon a rychle otáčet hru a to se nám moc nedařilo. Když už jsme měli příležitost a dostali se do krajních pozic, tak jsme nedali dobrý centr, což nás sráželo. Nezvládli jsme to," konstatoval.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články