Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Musíme odejít s hlavami nahoře. Když hrajete takhle, není co kritizovat, hodnotil nezdar Moreno

Pocit hrdosti z výkonu týmu provázel zklamané hráče Villarrealu v čele se španělským útočníkem Gerardem Morenem po penaltové porážce v Superpoháru proti Chelsea. Moreno ocenil i fanoušky, kteří přijeli "Žlutou ponorku" podpořit do Belfastu.

Smutní hráči Villarrealu
zdroj: Reuters autor: Jason Cairnduff

"Vítězi jsme neměli být my, ale hrdost je slovo, které dnešek nejlépe vystihuje. Musíme být pyšní na náš výkon a fanoušky, kteří nás tlačili," citoval klubový web Villarrealu Morena po utkání. "Je čest reprezentovat tento klub a španělskou ligu. Hráče nemůžete z ničeho vinit, protože do toho vložili ohromné úsilí," doplnil trenér Unai Emery.

Souhlasil s ním i Moreno. "Na zápas jsme se velmi dobře připravili. Věděli jsme, že se nám naskytnou šance. Vytvořili jsme si několik šancí proti týmu s velice dobrou obranou. Musíme odejít s hlavami nahoře. Když hrajete takhle, není co kritizovat," prohlásil devětadvacetiletý Španěl.

Moreno se čtvrt hodiny před koncem souboje mezi vítězem Ligy mistrů (Chelsea) a Evropské ligy (Villarreal) postaral o vyrovnání na 1:1, po kterém následovalo prodloužení. V něm už gól nepadl a na penalty zvítězila Chelsea 6:5.

Útočník Villarrealu poděkoval i příznivcům. "V úterý nás přišli podpořit na tréninku. I když jsme v utkání prohrávali, pořád jsme je mohli slyšet. Musíme jim poděkovat, protože v současnosti to s cestováním není jednoduché. Budou frustrovaní, ale hrdí," konstatoval Moreno. Na stadion Windsor Park v Belfastu přišel omezený počet 10 435 fanoušků.

Den před utkáním s "Blues" podepsal Moreno s klubem smlouvu do roku 2027. "Cítím, že si mě tu váží. Mám sebevědomí. Nacházím se v dobrém rozpoložení, pomáhá mi v tom také rodina. Jsme na tom nejlepším místě a vychutnávám si to," uvedl někdejší hráč Mallorcy a barcelonského Espaňolu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články