Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Extatický Maradona ukazoval prostředníčky na všechny strany. Pak ho museli odnést

Diego Maradona v lóži stadionu v Petrohradu prožíval chvilky téměř extatické a na druhé straně propadal letargii a chvílemi vypadal, jako by o sobě ani nevěděl. Vítězný gól Marcose Roja nad Nigérií oslavoval po svém. I vulgárními gesty. Z míst, odkud dramatický duel sledoval, mu museli pomoci odejít.

Je nám líto, video expirovalo.
Diego Maradona extatický, spící, vulgární

Byl to velký zápas a legendární Diego Maradona se na to připravil po svém. Už před zápasem rozvinul pod svou lóží obrázek sebe sama ve stylizované póze v koláži s kostelní vitráží.

První gól Lionela Messiho oslavoval zkříženýma rukama a k nebesům vyslal pár nerozpoznatelných slůvek. Pak ho kamery zachytily zhrouceného v křesle. Po vítězném Rojově gólu ukazoval prostředníčky na diváky pod sebou.

Po konci zápasu mu museli do útrob stadionu pomáhat. Podle informací ESPN Latin America a některých dalších médií musel být ošetřen a s podezřením na infarkt odvezen do nemocnice.

Maradona informace ve středu ráno poupravil. Ošetřován prý byl, ale kvůli bolavému krku. "Lékař mi o poločase doporučil, abych ze zápasu odešel, ale jak bych mohl odejít z takového utkání?" uvedl Maradona na Instagramu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články