Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vyloučený Song prosí o odpuštění celý Kamerun, který sledoval i konflikt spoluhráčů

Manaus - Kamerunský záložník Alexandre Song se omluvil za červenou kartu ve středečním zápase mistrovství světa proti Chorvatsku (0:4). Ránu do zad útočníka Maria Mandžukiče šestadvacetiletý fotbalista označil za stupidní moment. "Byl to stupidní moment a opravdu mě to mrzí. Udělal bych cokoli, abych to mohl vrátit zpátky. Prosím, odpusťte mi," prohlásil. Důkaz, že to v kamerunském týmu skřípe, předvedli v přímém přenosu Assou-Ekotto a Moukandjo, kteří si nedostatky v defenzivě vysvětlovali v těsném obličejovém kontatku. Musel je odtrhnout vlastní spoluhráč.

Song viděl za zbytečný faul červenou kartu
zdroj: ČTK/AP autor: Themba Hadebe

Defenzivní středopolař Barcelony převedl v Manausu nepochopitelný zkrat pět minut před pauzou. Za stavu 0:1 na polovině hřiště nesmyslně udeřil pěstí Mandžukiče a rozhodčí Pedro Proenca ho bez váhání vyloučil. Chorvati po pauze přesilovku využili a vstřelili další tři góly. Kamerun na brazilském turnaji po druhé porážce skončil už ve skupině.

"Jsem velmi smutný, protože cítím, že jsem potopil svou zemi," uvedl v prohlášení bývalý hráč ArsenaluKamerun od své premiéry na mistrovství světa v roce 1982 dostal už osmou červenou kartu. Tři z nich obdrželi bratranci Alexandre a Rigobert Songovi.

Je nám líto, video expirovalo.
Song viděl za zbytečný úder loktem červenou kartu (40. min.)
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články