Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Trenér Nigérie Keshi: Messi se nedá ubránit, je z Jupiteru

Porto Alegre - Gólové představení a výkon Lionela Messiho nachnul trenéra fotbalistů Nigérie Stephena Keshiho v utkání, které jeho tým prohrál 2:3. Hvězdný útočník Barcelony a autor dvou gólů podle afrického kouče není z této planety, ale z Jupiteru. Argentinský kapitán skóroval ve všech třech duelech na turnaji a čtyřmi góly dotáhl v tabulce střelců vedoucího Brazilce Neymara.

Lionel Messi v utkání proti Nigérii
zdroj: ČTK/AP autor: Jon Super

Messi vstřelil Nigérii první branku už ve třetí minutě, těsně před pauzou pak z precizního přímého kopu skóroval podruhé. "Není z této planety, je z Jupiteru. Messi je sakra hráč, nemůžete ho ubránit," prohlásil po zápase v Porto Alegre Keshi. Porážka ho nemusela tolik mrzet, protože jeho svěřenci ze skupiny F postoupili společně s favorizovanou Argentinou.

"Jsem spokojený. Hlavně s tím, co jsme předvedli ve druhém poločase. V první půli jsme jim projevili příliš respektu. Kdybychom hráli jako po přestávce, mohl to být jiný příběh," uvažoval Keshi.

Nigérie se poprvé od roku 1998 probojovala do osmifinále světového šampionátu. V Brazílii nejprve remizovala 0:0 s Íránem a pak porazila 1:0 Bosnu a Hercegovinu. Nejvíc branek tak "Super orli" paradoxně dali Argentině, proti které se dvakrát trefil Ahmed Musa. "Potřebujeme se zlepšit v ofenzivě, ale vracíme se do své formy. Je tady zlepšení, a to je dobré," dodal dvaapadesátiletý Keshi.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články