Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Suárez je fit, chystá se sestřelit Anglii

Sete Lagoas - Fotbalisté Uruguaye se postarali o dost možná největší dosavadní překvapení turnaje, když účast v nabité skupině s Anglií a Itálií odstartovali porážkou s odepisovanou Kostarikou. V duelu proti Anglii, který je na programu 19. června, se ale Jihoameričané budou moci spolehnout na svoji největší útočnou zbraň Luise Suáreze. Kanonýr Liverpoolu, který kvůli potížím s kolenem vynechal úvodní utkání, se prý již cítí zcela zdráv a je připraven nastoupit. 

Luis Suárez a Diego Forlán
zdroj: ČTK/AP

"Jsem stoprocentně připravený. Jinak bych tu ani nebyl," řekl Suárez. "Věděli jsme, že bude těžké, abych stihl první zápas, ale dnes už jsem naplno trénoval s týmem a cítil se dobře. Udělám vše pro to, abych mohl hrát," dodal s 31 góly nejlepší střelec uplynulé sezony anglické Premier League.

Suárez se v květnu podrobil operaci, přesto ho trenér Oscar Tabarez nominoval na šampionát. Do zápasu s Kostarikou, ve kterém si Uruguay prohrou 1:3 výrazně zkomplikovala šance na postup, Suárez nezasáhl, ale zápas s Anglií, kde působí, si nehodlá nechat ujít. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články