Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Španělé nesmí Finsko podcenit i napodruhé

Praha – Nejen Českou republiku čekají důležité kvalifikační zápasy na fotbalové mistrovství světa 2014. Španělé se chystají na finského outsidera, který je naposledy nečekaně zaskočil, Portugalci zbrojí na Severní Irsko. Chybět by jim ale neměl vzývaný Christiano Ronaldo, kterého trápily potíže se stehenním svalem.

David Villa
zdroj: GettyImages autor: Denis Doyle

Poslední mistři světa Španělé mají proti Finům co napravovat, v březnu s nimi jen remizovali 1:1. Španělsko je sice v čele své kvalifikační skupiny, druhá Francie však na nejúspěšnější tým posledních let ztrácí jediný bod a Španělé si tak další zaváhání s outsiderem nemohou dovolit.

Trenér španělského celku Vicente Del Bosque před utkáním řeší otázku, koho poslat do branky. Tradiční opora reprezentace Iker Casillas totiž v Realu Madrid nedostává příliš prostoru. "Víme, že Iker není ve svém klubu v moc dobré situaci, ale je to výborný gólman a velký profesionál. Všichni tři naši brankáři jsou skvělí a je pouze na trenérovi, na koho ukáže," shrnul útočník Pedro Rodríguez.

I Portugalsko vede svou skupinu, proti Severnímu Irsku však hrozilo, že se bude muset obejít bez Cristiana Ronalda. Kanonýr Realu Madrid měl problémy se stehenním svalem a připravoval se individuálně s fyzioterapeutem. Podle posledních informací by ale do utkání měl být v pořádku.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články