Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Scolari viděl herní zlepšení Brazilců, s výkonem byl spokojen

Fortaleza - Trenér brazilských fotbalistů Luiz Felipe Scolari byl spokojen s výkonem svých svěřenců při bezbrankové remíze s Mexikem na mistrovství světa. Hráči prý podali lepší výkon než při úvodní výhře 3:1 nad Chorvatskem a doplatili jen na to, že je vychytal brankář Guillermo Ochoa.

Luiz Felipe Scolari
zdroj: ZUMA autor: Lui Siu Wai

"Podle mého názoru hrál tým nejméně o deset procent lépe než proti Chorvatsku," řekl Scolari. "Neustále hrajeme líp a líp, přesto je stále prostor na to, abychom se ještě zlepšovali. Jsem ale spokojený s tím, co jsem na hřišti viděl," dodal. Na výhru to však podle něj nestačilo proto, že také Mexiko zahrálo velmi dobře.

"Tady v Brazílii je zvyk myslet si, že ostatní hráči nejsou tak dobří jako ti naši. A to si asi mysleli i o Mexiku, ale oni hráli stejně dobře jako my," prohlásil Scolari. "Měli podobné držení míče, v podstatě stejně střel. Vědí, jak hrát fotbal. Proto jsem spokojen, i když jsme neuhráli výsledek, který jsme si představovali," dodal.

Za hlavního "viníka" toho, že Brazílie nevyhrála, označil mexického brankáře Ochou, který chytil minimálně čtyři velké šance Brazilců. "Ten mexický brankář se mi nelíbil," vtipkoval Scolari. "Soupeř měl velmi dobrého brankáře, který měl navíc velmi dobrý den. Byl úžasný. Proto jsme nevyhráli," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články