Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Němci mají problém. Sedm fotbalistů bojuje s nachlazením

Sao Paulo – Německá reprezentace řeší před zítřejším čtvrtfinále proti Francii zdravotní potíže u sedmi svých hráčů. Zatímco Mats Hummels a Lukas Podolski hlásí návrat, další hráči bojují údajně s nachlazením.

Potíže zřejmě začaly právě u dortmundského stopera Hummelse, který nehrál proti Alžírsku kvůli chřipce. Ve středu dopoledne on i Podolski už trénovali s týmem.

Kouč Joachim Löw ovšem dnes pro ARD potvrdil, že někteří z jeho svěřenců mají drobné zdravotní problémy. "Sedm hráčů je mírně nemocných s příznaky chřipky," uvedl německý kouč s tím, že ve většině případů jde o bolest v krku. "Není to v tento moment až tak špatné," podotkl. "Mohlo by to být částečně způsobené klimatizací, cestováním nebo teplotními rozdíly. Nechci z toho dělat drama. Doufáme, že se situace uklidní," dodal.

Trenér gólmanů Andreas Köpke uvedl, že mezi Löwem nejmenovanou sedmičkou je záložník Christoph Kramer. Údajně se vypořádává s "drobnými zimnicemi".

Německý kouč se proti Francii bude muset určitě obejít bez obránce Shkodrana Mustafiho, pro kterého světový šampionát skončil kvůli natrženému stehennímu svalu. Čtvrtfinále mezi Německem a Francií se odehraje v Riu de Janeiro zítra od 18:00 SELČ. Přímý přenos nabídne ČT sport a náš web.

Předpokládané sestavy:

Francie: Lloris - Debuchy, Varane, Sakho, Evra - Pogba, Cabaye, Matuidi - Valbuena, Benzema, Griezmann.

Německo: Neuer - Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes - Schweinsteiger, Lahm, Kroos - Özil, Müller, Götze.

Zdroj
The Guardian

Hlavní zprávy

Nejčtenější články