Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Náš výkon nebyl stoprocentní. Až na Müllera, píší Němci

Berlín - Výkon Thomase Müllera, který svým čtvrtým gólem na světovém šampionátu rozhodl o vítězství Německa nad Spojenými státy 1:0, oceňuje německý tisk v hodnocení závěrečného zápasu národního týmu v základní skupině. Výkon mužstva na hřišti ale zatím podle médií nestačí k tomu, aby Německo mohlo pomýšlet na titul.

Sport
zdroj: ČT4

"Německo se promüllerovalo do osmifinále," napsal po utkání s USA mnichovský deník Abendzeitung. Müller měl zásadní podíl na prvním vítězství Německa ve skupině G, kdy přispěl třemi góly k vítězství 4:0 nad Portugalskem.

Vítěznou trefu hráče Bayernu Mnichov vyzdvihují i další média, k hernímu představení jsou ale spíše zdrženlivá. "Vítězství a postup do osmifinále, ale ne bezezbytku přesvědčivý výkon. Německý tým se ani proti Spojeným státům nepředstavil tak, aby už byl zralý na mistrovský titul," uvedl deník Frankfurter Allgemeine Zeitung, s tím, že není zcela jisté, zda by poslední vystoupení německého týmu ve skupině stačilo i na silnější výběry než ten Jürgena Klinsmanna.

"Zajistili jsme si účast v osmifinále. Ale takto se k mistrovskému titulu neprobojujeme," zhodnotil utkání Bild. Německému týmu podle něj chybí hlavně rychlost v přechodu do útoku po získání míče i přesnost finálních přihrávek. "Pokud se nám na tom podaří zapracovat, pak postoupíme do čtvrtfinále. Pak bychom mohli o titul hrát," dodal nejčtenější německý bulvár.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články