Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Malťané se v Plzni chystají na Čechy

Plzeň – K pátečnímu kvalifikačnímu utkání o účast na mistrovství světa v Brazílii se už v Plzni připravuje soupeř českého týmu Malta. Fotbalový trpaslík odmítá poraženecké řeči a chystá se Čechy potrápit, přestože mužstvo trenéra Pietra Ghedina trápí zranění.

Trénink maltských fotbalistů
zdroj: ČTK

153. tým světa vyhlašuje, že se české reprezentace nebojí. Vždyť ta také neprožívá zrovna nejšťastnější období. Již čtyři zápasy nedokázali Češi vstřelit gól a naposledy podlehli v přípravném zápase Finsku. "Štve nás, že proti nám chtějí všichni automaticky vyhrát, my do toho jdeme a budeme hrát ze všech sil," slibuje trenér Malty Pietro Ghedin. "Myslím, že každý český hráč hraje velmi dobře, připraveni jsme na celý tým," ubezpečuje útočník Malty Michael Mifsud.

V posledním kvalifikačním utkání uhrála Malta solidní výsledek, když s posledním finalistou evropského šampionátu Itálií prohrála 0:2. Oproti tomuto duelu bude ale trenér Ghedin postrádat hned čtveřici hráčů, mezi nimi i opory Bogdanoviče a Cohena. "Mám dva těžce zrněné hráče a o dalších se rozhodne po dnešním tréninku," prohlásil Ghedin.

Je nám líto, video expirovalo.
Před utkáním ČR - Malta
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články