Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Ghanská krize pokračuje. V týmu skončili Boateng a Muntari

Brasília - Z kádru Ghany byli před zápasem proti Portugalsku vyloučeni záložníci Kevin-Prince Boateng a Sulley Muntari. Boateng si na tréninku vjel do vlasů s koučem Kwasim Appiahem, Muntari údajně napadl funkcionáře Mosese Armana Parkera.

Kevin-Prince Boateng na tréninku Ghany
zdroj: DPA autor: Marius Becker

Boateng, jenž hraje bundesligu za Schalke, se bránil, že obětí byl on. Na tréninku se prý právě s Muntarim z legrace hádali a kouč Kwesi Appiah poslal Boatenga do šatny. "Po tréninku jsem za ním šel a ptal se ho, co proti mně má. Začal na mě ječet. On urazil mě," uvedl Boateng. Na šampionátu si zahrál v obou zápasech, proti Německu dokonce i proti bratrovi Jeromemu.

Také Muntari z AC Milán je stálým členem základní sestavy, ale dnes by kvůli kartám nemohl nastoupit. V úterý se podle svazu dopustil "nevyprovokovaného fyzického ataku na člena výkonného výboru a člena vedení reprezentace Mosese Armaha".

Už ve středu Ghana na poslední chvíli zažehnala další spor. Africký tým kvůli nevyplaceným prémiím za účast na MS odmítl opustit základnu v Maceiu a přesunout se do metropole Brasílie. Až po zásahu prezidenta země odletělo z Akkry do Brazílie za hráči letadlo s miliony dolarů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články