Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Zamíří Ronaldo do Saúdské Arábie? Vydělat by mohl skoro pět miliard korun za sezonu

Připraven zdá se být pohádkový kontrakt. Cristiano Ronaldo je údajně krok od dohody s klubem an-Nasr ze Saúdské Arábie. Pětinásobný držitel Zlatého míče by měl podepsat smlouvu na dva a půl roku a vydělat astronomickou částku 200 milionů eur (4,9 miliardy korun) za sezonu, píše španělský list Marca.

Cristiano Ronaldo
zdroj: REUTERS autor: Hannah Mckay

Ronaldo před týdnem skončil v Manchesteru United, jehož vedení i trenéra Erika ten Haga předtím zkritizoval v televizním rozhovoru.

Nabídku ze Saúdské Arábie od tehdy nejmenovaného klubu dostal sedmatřicetiletý kanonýr už v létě, ale rozhodl se pokračoval na Old Trafford. V anglickém týmu však vypadl ze základní sestavy a měl rozepře s ten Hagem. Do Manchesteru se Ronaldo loni vrátil po 12 letech, mezitím hrál za Real Madrid a Juventus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Portugalsko - Uruguay

V současnosti je s portugalskou reprezentací na mistrovství světa, kde jako první hráč dal gól na pátém šampionátu. Jeho tým má jistou účast v osmifinále už před závěrečným zápasem ve skupině proti Koreji.

An-Nasr je devítinásobným mistrem Saúdské Arábie. Tým trénuje Francouz Rudi Garcia, bývalý kouč AS Řím, Lyonu nebo Marseille. V kádru jsou kolumbijský brankář David Ospina, který dříve chytal za Arsenal a Neapol, bývalý záložník Bayernu Mnichov Brazilec Luiz Gustavo či kapitán kamerunské reprezentace Vincent Aboubakar.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články