Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Trenér Kamerunu Song nevyčítal "bráškovi" Embolovi gól do sítě rodné země

Kamerunský trenér Rigobert Song nevyčítal kamerunskému rodákovi Breelu Embolovi, že se gólem postaral o vítězství Švýcarska 1:0 nad jeho týmem. Embola naopak označil za svého "brášku" a uvedl, že je na něj hrdý.

Rodák z kamerunské metropole Yaoundé, jenž s matkou odešel do Evropy v pěti letech, skóroval ve 48. minutě. Z gólu se Embolo neradoval, a dokonce se na soupeře obrátil s omluvným gestem.

Song uvedl, že se po zápase s Embolem viděl a pogratuloval mu. "Známe se, je to můj bráška. Často si spolu telefonujeme a teď jsem mu chtěl poblahopřát. Je to spravedlivé. To, že jsme v jiných týmech, neznamená, že nejsme bratři," řekl bývalý obránce, jenž je se 137 starty rekordmanem kamerunské reprezentace.

Na útočníka Monaka Embola, jenž skóroval také v zářijovém utkání Ligy národů proti Česku, byl Song pyšný. "Mám za něj radost a jsem na něj hrdý. Hraje za švýcarský národní tým a raději bych ho měl na své straně, ale to je prostě život. Pro nás je důležitější, co jsme předvedli na hřišti a co bychom mohli udělat lépe, než se starat o to, kdo nám dal gól," řekl trenér týmu, jenž prodloužil sérii porážek na MS už na osm zápasů.

Na výhru Kamerunci čekají od roku 2002, kdy mužstvo vedl jako kapitán právě Song.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články