Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Srbové jedou do Kataru i s Mitrovičem z Fulhamu a Vlahovičem z Juventusu

Srbský trenér Dragan Stojkovič vybral šestadvacet fotbalistů pro světový šampionát v Kataru. Mezi nimi jsou i klíčoví útočníci Aleksandar Mitrovič z britského Fulhamu s Dušanem Vlahovičem z Juventusu Turín, ačkoli oba měli v poslední době zdravotní problémy. Ze známějších jmen se nedostalo na obránce Aleksu Terziče z Fiorentiny či Matiju Nastasiče z Mallorcy.

Srbové, kteří na MS postoupili přímo na úkor Portugalců, se ve skupině G utkají s Brazílií, Kamerunem a Švýcarskem. Ještě před šampionátem je čeká přípravný duel s Bahrajnem.

Konečná nominace Srbska na MS:

Brankáři: Vanja Milinkovič-Savič (FC Turín/It.), Marko Dmitrovič (Sevilla/Šp.), Predrag Rajkovič (Mallorca/Šp.).

Obránci: Nikola Milenkovič (Fiorentina/It.), Miloš Veljkovič (Brémy/Něm.), Strahinja Pavlovič (Salcburk/Rak.), Strahinja Erakovič (CZ Bělehrad), Srdjan Babič (Almería/Šp.), Filip Mladenovič (Legia Varšava/Pol.), Stefan Mitrovič.

Záložníci: Nemanja Maksimovič (oba Getafe/Šp.), Uroš Račič (Braga/Portug.), Ivan Ilič, Darko Lazovič (oba Verona/It.), Saša Lukič, Nemanja Radonjič (oba FC Turín/It.), Nemanja Gudelj (Sevilla/Šp.), Andrija Živkovič (PAOK Soluň/Řec.), Sergej Milinkovič-Savič (Lazio Řím/It.), Filip Djuričič (Sasuolo/It.), Marko Grujič (Porto/Portug.), Filip Kostič.

Útočníci: Dušan Vlahovič (oba Juventus/It.), Dušan Tadič (Ajax Amsterodam/Niz.), Aleksandar Mitrovič (Fulham/Angl.), Luka Jovič (Fiorentina/It.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články