Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Pomůže Benzema přece jen Francii na MS? Varianta je na stole, Deschamps mírní očekávání

Že by se ještě přece jen útočník Karim Benzema po zranění stehenního svalu objevil v Kataru? A rovnou na trávníku? Podle francouzského reprezentačního trenéra Didiera Deschampse to teď není na pořadu dne. Podle informací španělských médií by se sice měl držitel Zlatého míče už ve čtvrtek vrátit k tréninku, francouzská agentura AFP ale informovala, že v úterý zahájil týdenní dovolenou na ostrově Réunion. Přímé přenosy z MS sledujte na ČT sport a ČT sport Plus.

Didier Deschamps a Karim Benzema
zdroj: REUTERS autor: Eric Gaillard
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Francie – Dánsko

Deschamps se nechtěl ke spekulacím o Benzemovi vyjadřovat. "Mluvil jsem s Karimem při jeho odjezdu, všichni znáte jeho situaci a časový rámec, kdy se má zotavit. Tohle nejsou věci, které mě teď zaměstnávají, starám se o hráče, kteří jsou tady," řekl Deschamps.

Kanonýr Realu Madrid se zranil 19. listopadu při tréninku v dějišti MS a zprávy hovořily o natržení stehenního svalu s odhadovanou dobou léčby na tři týdny. Francouzský tým už na jeho místo nikoho dodatečně nenominoval, Benzema tak stále figuruje na šestadvacetičlenné soupisce. Teoreticky by proto stále mohl na turnaji nastoupit, pokud by byl fit.

Šampionát v Kataru pokračuje do 18. prosince a obhájci titulu už mají jistý postup ze skupiny do vyřazovacích bojů. Ve středu čeká Francii závěrečný zápas ve skupině proti Tunisku, osmifinále je na programu 4. prosince.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články