Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA 2023/2024

Francie zřejmě přijde pro MS o Pogbu, poranil si stehno

Francie musí před mistrovstvím světa řešit další výrazný problém. Záložník Juventusu Paul Pogba si ve snaze o návrat po zářijové operaci kolena poranil stehenní sval. Podle italského listu Gazzetta dello Sport ho čeká desetidenní klid.

Je nám líto, video expirovalo.
Francie má před MS řadu absencí

Šampionát v Kataru začne 20. listopadu. Ve středu 9. listopadu má trenér Didier Deschamps oznámit nominaci. Do turnaje vstoupí jeho svěřenci 22. listopadu zápasem proti Austrálii.

Pogba, který se vrátil v létě do Juventusu po šesti letech strávených v Manchesteru United, utrpěl zranění kolena v přípravě před sezonou. Nejprve léčil nohu konzervativně, v září se ale nakonec podrobil operaci. Za Juventus zatím v této sezoně nenastoupil.

Francouzi mají před obhajobou početnou marodku. Zranění kolena vyřadilo ze hry záložníka Aston Villy Boubacara Kamaru. Od poloviny srpna nehraje kvůli svalovým problémům N'Golo Kanté z Chelsea. Ze stejných důvodů nenastupují za Manchester United obránce Raphaël Varane a také útočník Realu Madrid a držitel Zlatého míče Karim Benzema.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články