Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Mourinho si stěžuje na pokrytectví dnešní doby

Barcelona – Trenér Realu Madrid José Mourinho, který čelí vyšetřování španělské fotbalové federace (RFEF) kvůli svému chování v odvetě domácího Superpoháru proti Barceloně, lituje, že se nenarodil o sto let dřív. "Dnes jen velice málo lidí má ve svém životě na prvním místě pravdu a je málo těch, kdo nejsou pokrytečtí. V časech našich dědečků a pradědečků to tak nebylo," uvedl kouč.

José Mourinho
zdroj: AP

RFEF zkoumá záběry z vypjatého závěru zápasu, kdy se osmačtyřicetiletý kouč zapletl do hromadné strkanice u postranní čáry. Nejprve zřejmě šlápl na hlavu ležícímu záložníkovi Barcelony Cesku Fábregasovi a potom málem vypíchl oko asistentovi soupeřova trenéra Tita Vilanovy.

"Dnes je to přesně naopak než tehdy. Lidé jsou pokrytečtí, neříkají, co si doopravdy myslí. Nejsou čestní a upřímní, chtějí na všem jenom co nejvíc vydělat," pokračoval Mourinho, který už dříve prostřednictvím týmového tiskového mluvčího odmítl, že by se za incident omluvil

Bývalý trenér Chelsea a Interu Milán prý doplácí na to, že se do dnešní doby nehodí. "Já vždy říkám, co si myslím a cítím, bez strachu z možných následků. A dnešní lidé to nedokážou přijmout. Ale já se nezměním. Takže ano, měl jsem žít před sto lety," řekl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články