Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Mourinho: Nikomu se za nic omlouvat nebudu

Madrid - Trenér fotbalistů Realu Madrid José Mourinho nemá v úmyslu omlouvat se za chování po odvetném utkání španělského Superpoháru, po němž tahal za ucho barcelonského asistenta Tita Vilanovu a prstem ho píchl do oka. "Nezajímá mě, co se píše v novinách. Záleží mi jen na mínění fanoušků Realu," vzkázal portugalský kouč. Strkanici vyprovokoval v nastavení faul Marcela na čerstvou posilu Barcelony Ceska Fábregase. Hráč Realu dostal červenou kartu a po šarvátkách byli vyloučeni ještě domácí David Villa a hostující Mesut Özil.

José Mourinho
zdroj: AP

Incident ze sobotního utkání, které Real prohrál 2:3 a musel přepustit trofej velkému rivalovi, pro něj ještě může mít dohru. Už v minulé sezoně byl po vypjatém El Clasiku v Lize mistrů potrestán kvůli kritice rozhodčích zákazem činnosti v pěti zápasech a pokutou 50 000 eur. Později mu byl distanc snížen na tři utkání.

Vedení Barcelony oznámilo, že nebude kvůli událostem ze Superpoháru podávat oficiální stížnost. "V Madridu by si měli sami rozebrat, co se stalo a zareagovat na to. Nic takového jsem v životě neviděl," řekl sportovní ředitel katalánského celku Andoni Zubizarreta po schůzce s prezidentem klubu Sandrem Rosellem, koučem Pepem Guardiolou a jeho asistentem Vilanovou, kde se radili o případné akci vůči Realu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články