Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Mourinho: Chelsea žádnou nabídku na přestup Čecha nedostala

Londýn - Trenér Chelsea José Mourinho opět odmítl, že by měl na stole nabídku na přestup českého brankáře Petra Čecha. Britský tisk spekuluje o tom, že o reprezentačního gólmana, který v klubu přišel o post jedničky, projevil zájem konkurenční Arsenal a údajně se s Chelsea dohodl i na výši odstupného.

Petr Čech si zvyká na roli dvojky v Chelsea
zdroj: Isifa/EPA

"Nemáme žádnou nabídku od ostatních klubů na přestup Petra Čecha," řekl Mourinho na dnešní tiskové konferenci. Čech podle něj nepožadoval, aby mu Chelsea umožnila odejít. "Ani jednou mi nezabouchal na dveře, že by chtěl přijmout jinou nabídku. Má u nás platnou smlouvu a je to fantastický profesionál," dodal portugalský kouč.

Mourinho už v minulosti odmítal, že by Čecha v zimě uvolnil, i když se v médiích objevovaly spekulace o zájmu Paris St. Germain, Monaka, AS Řím, Realu Madrid a dalších klubů. Naposledy britský bulvární tisk přišel s informací, že o Čecha vážně stojí Arsenal a s Chelsea se dohodl na přestupu českého gólmana za sedm milionů liber (242 milionů korun).

"Na jakém mickeymousovském webu či blogu že to psali?" reagoval ironicky Mourinho. "Podobné 'zaručené' informace se objevují teď každý den, každou minutu a každou sekundu. Nevím, kam na ty informace chodí," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články