Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Mourinho: Chelsea nemá proti Barceloně šanci

Madrid - Podle trenéra Realu Madrid Josého Mourinha je nepravděpodobné, že by se ve finále Ligy mistrů mohl potkat s Chelsea, kde dříve působil. Míní, že londýnský klub nemá v semifinále proti Barceloně šanci. Zároveň očekává, že Real bude mít s Bayernem Mnichov hodně práce.

José Mourinho
zdroj: soccer-magazine.com

"Upřímně říkám, že si nemyslím, že by finále mohlo být Real - Chelsea. Může být Barcelona - Real či Barcelona - Bayern, ale nečekám, že by tam byla Chelsea. Všichni víme proč. Barcelona není jen favorit, ale superfavorit," řekl Mourinho po středečním postupu do semifinále přes APOEL Nikósie po výhrách 3:0 a 5:2.

O finále se však ještě nechce bavit, protože nejprve musí Real přejít přes silného soupeře v podobě Bayernu Mnichov. Bavorský celek má navíc motivaci v podobě faktu, že finále se hraje právě na jeho stadionu.

"Bayern je velmi silný protivník. Znám jeho kvalitu z doby, kdy jsem proti němu stál před dvěma lety ve finále jako trenér Interu Milán. Od té doby se Bayern příliš nezměnil. Stále mají skvělé individuality," uvedl Mourinho. "Moc se na ten souboj těším. Bude to skvělé semifinále," dodal.

Ocenil APOEL, který dosáhl v Lize mistrů historického úspěchu. Kyperský celek se podle něj může považovat za vítěze. "Když Barcelona, Bayern nebo my vyhrajeme Ligu mistrů, nebude to takový úspěch, jakého v této sezoně dosáhl APOEL. Moc jim gratuluji," řekl Mourinho.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Real Madrid - APOEL

Ke středeční výhře 5:2 pomohl Realu parádním gólem Kaká. Z 23 metrů se trefil technickou střelou přesně do vzdálenější šibenice. "Byl to asi můj nejhezčí gól kariéry. Je to výsledek toho, že si v poslední době mnohem víc věřím," uvedl držitel Zlatého míče roku 2007.

Brazilský záložník se od příchodu do Realu z AC Milán musel potýkat s mnoha zraněními a ztrátou formy, nyní ale cítí, že se jeho výkonnost znovu blíží době, kdy byl nejlepší hráčem Evropy. "Už nemyslím na to, abych se znovu nezranil. Soustředím se jen na svou hru a fotbal si užívám," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články