Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Mourinha trápí střelecká impotence Realu

Madrid – Trenéra Realu Madrid Josého Mourinha trápí nepovedený vstup klubu do nové sezony. Hvězdy Bílého baletu ve dvou posledních zápasech španělské fotbalové ligy nevstřelily ani branku a po čtyřech kolech jim patří se sedmi body až sedmá příčka. "Ve dvou zápasech na soupeřových hřištích jsme ztratili pět bodů a to je alarmující," komentoval Mourinho středeční bezbrankovou remízu se Santanderem a nedělní prohru 0:1 s Levante. "Ale pořád je v zápase, ve kterém se pouze my snažíme hrát fotbal, lepší získat alespoň bod," dodal.

José Mourinho
zdroj: AP

"Nehráli jsme dobře a někteří hráči nebyli vůbec vidět," řekl Mourinho v narážce na nejdražšího fotbalistu světa Cristiana Ronalda a Mesuta Özila, kteří ve středu podali matný výkon. "Ale celkově to bylo lepší než v neděli a mám z toho trochu lepší pocit," uvedl Mourinho. Trenér Bílého baletu doufá, že Real se o víkendu chytne v duelu s Rayem Vallecano. "V posledních třech zápasech jsme dali jediný gól. V sobotu se musíme vrátit do normálu a začít zase dávat branky a vyhrávat," prohlásil.

"Abych byl upřímný, jsou to dva zápasy bez výhry s týmy, které by při vší úctě pro nás neměly být soupeři. Víme, že naše výkony neodpovídají úrovni Realu Madrid," dodal brankář Iker Casillas. Útěchou pro Real může být skutečnost, že podle představ se nedaří ani obhájci titulu Barceloně. "Jediným měřítkem v boji o titul je pro nás Barcelona. A když večer vyhraje, bude mít před námi náskok jen tři body," řekl Mourinho ještě před středečním večerním zápasem, ve kterém Barcelona na hřišti ligového lídra Valencie na poslední chvíli zachraňovala remízu 2:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články