Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Modrič si chce přestup do Chelsea vystávkovat

Londýn - Chorvatský záložník Tottenhamu Luka Modrič se snaží přestoupit do konkurenční Chelsea za každou cenu. Ačkoliv má u Spurs platnou smlouvu, odmítl nastoupit k dnešní ligové dohrávce proti Manchesteru United a přestup do milionářského klubu si chce vystávkovat. Blues lanaří šikovného středopolaře celé přestupní období a Tottenhamu za něj nabízejí třicet milionů liber (zhruba 840 milionů korun).

Luka Modrič
zdroj: AP

Tottenham plánuje v aktuální sezoně minimálně útočit na příčky zaručující účast v Lize mistrů a svou hvězdu chce za každou cenu udržet. Modrič se ale nechal opakovaně slyšet, že už nemá zájem v Tottenhamu pokračovat a kouči Harry Redknappovi oznámil, že k zápasu s United nenastoupí. "V hlavě to nemá v pořádku," glosoval rozhodnutí svého klíčového záložníka Redknapp.

Manažer Spurs předpokládal, že na šlágr kola s United už bude Modrič po lehkém zranění třísel fit. "Po zdravotní stránce už je v pořádku, ale jeho myšlenky v současnosti nejsou na správném místě. Musíme si to všechno vyjasnit," doplnil Redknapp. Modrič zásadním porušením smlouvy hodně riskuje, ve většině případů si ale hráč nakonec vytoužený přestup vyvzdoroval. Z White Hart Lane už zaznívají hlasy, že pro Modriče není cesta zpět, zvlášť když odmítl hrát v tak důležitém zápase.

Zdroj
Daily Telegraph

Hlavní zprávy

Nejčtenější články