Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Mladý záložník Bohemians Šumský měl vážnou autonehodu

Praha - Fotbalista Bohemians Praha 1905 Nicolas Šumský měl ve středu vážnou dopravní autonehodu. Devatenáctiletý záložník byl s těžkým zraněním letecky převezen do nemocnice, ale není v přímém ohrožení života. Při nehodě u Zámrsku na Orlickoústecku však zemřela osmnáctiletá dívka, podle informací serveru TN.cz šlo o Šumského přítelkyni.

"Nicolas leží v nemocnici v Hradci Králové a podle vyjádření jeho otce by neměl být v ohrožení života," řekl mluvčí Bohemians Praha 1905 Tomáš Mutinský. Lékařský náměstek královéhradecké fakultní nemocnice Zdeněk Tušl doplnil, že mladík utrpěl poranění hrudníku a žeber.

Nehoda se stala ve středu před 16. hodinou. "Mladý muž jedoucí pravděpodobně od Vysokého Mýta na Pardubice z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, sjel do příkopu a narazil do vzrostlého stromu," uvedla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková.

Šumský, který působil v mládežnických výběrech argentinských celků River Plate či Argentinos Juniors, přišel do Bohemians v roce 2011. V premiérové sezoně odehrál v první lize 16 zápasů. V tomto ročníku se ve druhé nejvyšší soutěži neprosazoval a za "Klokany" nastoupil jen do tří ligových duelů. Další utkání odehrál za juniorku a kladenskou farmu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články