Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Mizérie Realu pokračuje. Finále Audi Cupu si zahraje Tottenham a Bayern

Ani ve čtvrtém přípravném duelu se fotbalisté Realu Madrid nedočkali vítězství v základní hrací době. V semifinále mnichovského Audi Cupu prohráli 0:1 s aktivnějším Tottenhamem, jehož jediný gól vstřelil Harry Kane. O trofej se Spurs utkají s domácím Bayernem, který i díky hattricku Thomase Müllera deklasoval Fenerbahce 6:1. Přímé přenosy sledujte ve středu od 17:50 a 20:20 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Harry Kane z Tottenhamu střílí gól do sítě Realu Madrid
zdroj: imago sportfotodienst autor: Revierfoto,via www.imago-images.de

"Bílý balet" se po ostudném debaklu 3:7 v městském derby s Atléticem nezlepšil a také s Tottenhamem mohl prohrát vyšším rozdílem. Konečný výsledek je totiž vzhledem k množství vyložených šancí soupeře milosrdný.

O postupu londýnského celku do finále tradičního turnaje rozhodl Kane ve 22. minutě. Hazard zahnal chybnou rozehrávkou Marcela, ten ve snaze zachránit míč na hřišti nešťastně oslovil kapitána "Kohoutů", který tváří v tvář Navasovi nezaváhal.

Gólman Realu byl v permanenci neustále a divákům v Allianz Areně ukázal hned několik brilantních zákroků. Během první půle rozesmutnil Lamelu nebo Ndombeleho, po změně stran vyzrál na Son Hung-mina či Alliho a jednou ho zachránila tyč.

Svěřenci kouče Zinédina Zidaneho se naopak hledali. Nejaktivnější byl Benzema, ale branku trefit nedokázal. V 75. minutě sice rozvlnil síť Rodrygo, nicméně praporek pomezního rozhodčího jej o radost připravil.

Bayern doma spustil kanonádu, Müller zazářil hattrickem

Druhé semifinále se změnilo v řízenou demolici Fenerbahce pod taktovkou zkušeného Müllera. Devětadvacetiletý útočník rozehrál "one man show" v 31. minutě, ve které potrestal hrubou chybu Dirara v rozehrávce a zvyšoval už na 3:0. Před ním totiž skórovali Renato Sanches s Leonem Goretzkou.

Ve 40. minutě zvýšil na 4:0 Kingsley Coman a následně dokonal hattrick s chutí hrající Müller. Početnou skupinu fanoušků istanbulského klubu v hledišti potěšil alespoň korigující zásah Maxe Kruseho. 

Fenerbahce si proto ve středu odpoledne zahraje o třetí místo s Realem Madrid, Bayern čeká večerní finále s Tottenhamem.

Výsledky fotbalového turnaje Audi Cup:

Real Madrid - Tottenham 0:1 (0:1)
Branky: 22. Kane.

Bayern - Fenerbahce 6:1 (5:0)
Branky: 31., 44. z pen. a 58. Müller, 22. Sánches, 28. Goretzka, 40. Coman - 64. Kruse.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články