Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Mistrovská Chelsea přestřílela Watford, trefil se i Terry

Londýn - První zápas po zisku titulu se na Stamford Bridge změnil v brankové hody. O vítězství Chelsea nad Watfordem 4:3 rozhodl dvě minuty před koncem španělský záložník Cesc Fábregas. Síť soupeře rozvlnil také John Terry, který po sezoně v londýnském klubu skončí.     

John Terry se raduje z gólu proti Watfordu
zdroj: REUTERS autor: Hannah McKay

"Blues" si zajistili ligový triumf minulý pátek a trenér Antonio Conte udělal hned devět změn v základní sestavě. Kapitánem týmu byl Terry, který nastoupil od začátku poprvé od 11. září. Šestatřicetiletý stoper navíc ve 22. minutě otevřel skóre.

Už o dvě minuty později však zkušený obránce chyboval, neboť nepovedenou hlavičkou přihrál Capoueovi na vyrovnávací gól. Chelsea se nicméně ještě před přestávkou dostala do vedení zásluhou tvrdé střely Azpilicuety a krátce po změně stran zvýšil Batshuayi.

Watford se ovšem nevzdal a oslavy fanoušků z anglické metropole málem pokazili Janmaat a Okaka, jenž v 74. minutě vyrovnal. Dvě minuty před koncem ale střelou z hranice pokutového území rozhodl o vítězství novopečeného mistra Fábregas.

Anglická fotbalová liga - 28. kolo:

Chelsea - Watford 4:3 (22. Terry, 36. Azpilicueta, 49. Batshuayi, 88. Fábregas - 24. Capoue, 51. Janmaat, 74. Okaka).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články