Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Messi vzkazuje bohatým lanařům: Barcelonu neopustím

Madrid – Fotbalový fenomén Lionel Messi nemá moc důvodů opouštět Barcelonu, která v současnosti vládne klubovému fotbalu. S katalánským klubem sice získal už všechny možné trofeje, podle jeho posledního vyjádření však hodlá ve svém působišti zůstat až do konce kariéry. Těžkou práci přesvědčit argentinského fotbalistu budou mít i konkurenční manažeři s bohatou přestupní kasou. Čtyřiadvacetiletý útočník prý nehodlá odcházet kvůli penězům.

Messi se Zlatým míčem
zdroj: EPA

"Mám jednoduchý plán: Chci hrát celý život v Barceloně," citovala Messiho agentura AFP. "Z klubu odejdu, až si budu myslet, že nejsem dost dobrý, nebo až mě nebudou chtít. Určitě neodejdu kvůli penězům," přidal útočník, kterého se v létě pokoušel získat rozhazovačný ruský klub Anži Machačkala.

Messi s Barcelonou mimo jiné pětkrát vyhrál španělskou nejvyšší soutěž a třikrát Ligu mistrů. V jejím dresu také získal v posledních dvou letech Zlatý míč a i letos je hlavním favoritem na zisk ocenění pro nejlepšího hráče světa. Naposledy v srpnu získal cenu UEFA pro nejlepšího hráče působícího v Evropě. Trofejí se však prý stále nenabažil. "Chci je vyhrát všechny znovu. Chci být ještě lepší než teď," prohlásil Messi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články