Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Messi řídil kanonádu Barcelony, Atlético zase jen remizovalo

Jsou v čele. Fotbalisté Barcelony v 11. kole španělské ligy rozstříleli 5:1 Valladolid. Katalánský celek vede o dva body před Granadou a Atléticem Madrid, a navíc má k dobru odložené El Clásico s Realem Madrid.

Hvězda Barcelony Lionel Messi proti Valladolidu
zdroj: Reuters autor: Albert Gea

Na úvodní zásah Clémenta Lengleta dokázal rychle odpovědět hostující Kiko, pak už ale stříleli jen domácí. Dvě branky dal Lionel Messi. Argentinský střelec potvrdil dobrou formu, když v posledních čtyřech zápasech zaznamenal pět branek.

O zbývající góly Barcelony se postarali Arturo Vidal a Luis Suárez, jenž završil osobní střelecký milník. Uruguayský reprezentant se díky zásahu dokázal prosadit proti všem sedmadvaceti soupeřům, proti kterým v dresu Barcelony v nejvyšší soutěži během kariéry nastoupil.

Obhájci titulu z Barcelony díky páté výhře za sebou vedou tabulku o dva body před nováčkem z Granady a Atléticem, které jen remizovalo 1:1 v Alavési. Pro madridský celek, jenž vedl po zásahu Álvary Moraty, šlo o čtvrtý nerozhodný výsledek v posledních pěti kolech. O vyrovnání se sedm minut před koncem postaral Lucas Pérez.

Španělská fotbalová liga - 11. kolo:

Alavés - Atlético Madrid 1:1 (83. Pérez - 70. Morata), FC Barcelona - Valladolid 5:1 (34. a 75. Messi, 2. Lenglet, 29. Vidal, 77. Suárez - 15. Kiko).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články