Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Messi je po jedenácti dnech zpět na hřišti. Možná nastoupí už o víkendu

Pouze jedenáct dní klidového režimu vydržel hvězdný Lionel Messi, poté co si zlomil ruku. Nyní už se opět zapojil do tréninku Barcelony a spekuluje se o jeho možném návratu do zápasového režimu o víkendu v La Lize proti Vallecanu. 

Hvězda Barcelony Lionel Messi se svým synem
zdroj: Reuters autor: Juan Medina

Do středečního večerního zápasu domácího poháru na hřišti Culturalu Leonesa ještě jednatřicetiletý argentinský kanonýr nenastoupí. Už se ovšem proháněl po hřišti v tréninkovém centru Barcelony po boku obránců Gerarda Piquého a Jordiho Alby, kteří dostali také volno pro pohárový duel.

Uplynulé El Clásico bylo tématem nového Fotbal fokus podastu:

Messi utrpěl v ligovém utkání se Sevillou zlomeninu vřetenní kosti na pravé ruce a podle prvních odhadů měl chybět asi tři týdny. Nakonec by se však mohl vrátit na trávníky dříve.

Podle španělských médií není vyloučeno, že by mohl hrát už ve víkendovém ligovém duelu, případně pak příští týden v Lize mistrů na stadionu Interu Milán.

Barcelona bez své hlavní opory vyhrála oba dosavadní zápasy. Inter doma porazila 2:0 a následně rozdrtila v El Clásicu Real Madrid 5:1, což Messi pozorně z tribuny sledoval.

Zdroj
ČTK, fcbarcelona.com, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články