Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Mešanovič se vrátil po zranění a hned dal gól: Asi ideální návrat

Před rokem si v poháru proti Třinci vážně poranil koleno, ve středu se v poháru proti Ústí nad Labem vrátil Muris Mešanovič do sestavy Slavie, která nad druholigovým soupeřem vyhrála 2:0, a dal vítězný gól. "Jsou to krásné pocity. Ta doba, kdy jsem nehrál, byla strašně dlouhá. Když jsem teď na hřišti, je to radost," řekl střelec.

Muris Mešanovič
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

"Před rokem se mi to stalo, od té doby koleno nebylo v pořádku. Teď zase v poháru, dal jsem gól. Asi ideální návrat," dodal osmadvacetiletý bosenský útočník.  

Před návratem do A-týmu si byl zahrát poločas za juniorku a k remíze s Českými Budějovicemi rovněž přispěl brankou. "Pomohlo mi to. Plán byl, že odehraju nějaké zápasy za juniorku, abych se do toho dostal. Měl jsem ještě jednou jít za juniorku, když jsme hráli ligu s Bohemkou. Ale bohužel dost hráčů se zranilo, takže trenér mě vzal na lavičku. Dnes jsme se rozhodli, že začnu od začátku," uvedl Mešanovič.  

"Jsem za ty góly rád, ale měl jsem dneska ještě dvě šance, které jsem mohl proměnit. Ale po tak dlouhé době je hlavní, že jsem se do nich vůbec dostal. A budu se snažit, abych ty šance příště proměnil," dodal.  

Nejtěžší chvíle prožíval hned po zranění. "Ale už po operaci jsem si srovnal v hlavě, že se to stalo, že už nemá cenu se v tom pitvat. Byl jsem pozitivní, i když bylo těžké koukat na zápasy. Ale prostě se to stalo a myslel jsem na návrat," uvedl Mešanovič.  

"Moc si cením, jak mě všichni podporovali. Už minulý zápas mě fanoušci krásně přivítali, už jsem jim děkoval na sociálních sítích. Chtěl bych poděkovat i celému klubu, klukům v kabině, fyzioterapeutům. Všichni se o mě rok výborně starali," dodal Mešanovič. Proti Ústí odehrál 65 minut. "Když začnete po zranění v tréninku, v hlavě nějaký blok je. Ale věřím, že každý trénink a zápas mi pomohou. Že to bude lepší a lepší. Dnes jsem zvládl úplně v pohodě 60 minut, koleno drží," pochvaloval si Mešanovič.  

Vzhledem k velké marodce v útoku není vyloučené, že nastoupí i o víkendu v Ostravě. "Je pravda, že Standa Tecl i Škoďák jsou zranění. Uvidíme, jak se trenér rozhodne," dodal Mešanovič.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články