Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Měli jsme náskok za každou cenu udržet, řekl po remíze s Hradcem brněnský Škoda

Brno – Matné výkony a již čtvrtá dělba bodů ze šesti ligových duelů. Taková je dosavadní bilance brněnské Zbrojovky v letošní sezoně. Svěřenci trenéra Svatopluka Habance se na vítěznou vlnu nenastartovali ani proti Hradci Králové, s nímž remizovali 1:1. Během domácího utkání vystřelili pouze jednou mezi tři tyče. Útočník Michal Škoda hledal i přes vstřelený gól pozitivní momenty poměrně těžko. 

Michal Škoda
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

"Naše hra nebyla nijak dobrá, byla taková divná. První půle byla nervózní, po změně stran už to bylo lepší, soupeře jsme dostali pod tlak. Ten spoléhal na brejky," ohlédl se za nevydařeným střetnutím. "Gól jsme doslova dotlačili do branky Hradce. Ale v závěru jsme o vítězství přišli. Jsme zklamaní," pokračoval autor jediné branky Zbrojovky.

Příčiny nezdaru viděl jak v práci s míčem, tak i ve špatné kombinační souhře, jež se brněnskému týmu vůbec nedařila. "Dozvuk z minulé prohry na Bohemce v tom určitě nebyl. Nevydařený zápas jsme si rozebrali a hned jej hodili za hlavu," konstatoval Škoda.

"Chtěli jsme tento zápas zvládnout a Hradec porazit. Bohužel se to nepovedlo. Dnes nám chyběly tři čtyři minuty, abychom zvítězili. Bohužel přišla standardní situace, kterou jsme nepohlídali. Když už jsme vedli, tak jsme měli náskok za každou cenu udržet," litoval Škoda.

Brněnský útočník však věří v úspěšný obrat prohlubující se krize. "Musíme nyní zvednout hlavu. Jedeme do Prahy na Duklu, kde bychom chtěli ztracené tři body dohnat zpět. Sbírat zápasy po remízách a skládat bodík k bodíku je v naší situaci málo," zakončil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články