Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Vratislav - Den poté...

Asi nám všem se dnes nevstávalo úplně dobře a nebylo to tím, že bychom porušili noční nebo pitný režim. Včerejší zápas v nás zkrátka zanechal výraznou rýhu a vstřebat chmurné pocity a zklamání z vystoupení naší reprezentace přeci jen potrvá!

Luděk Zelenka
zdroj: ČT24/ J. Hodík autor: V. Rejl

Špatné vzpomínky po ránu ještě oživil Karel Šíp, který byl hostem u nás ve studiu ČT, přímo v českém domě, který řádně zkritizoval jak výkon našeho týmu, tak i reakci realizačního týmu. Nebral si servítky a přímo do očí Jakuba Dovalila, asistenta reprezentace, mířil ostrou kritiku. Celé studio během dne na netu shlédlo už 30 tisíc lidí.

Postupem času nás všechny už nepříjemné vzpomínky opouštěly a spíše jsme se dívali dopředu. Ve fanzóně bylo během dne poměrně klidno, jen pár českých hloučků, které "někde" přespaly, dopíjelo zásoby zlotých.

Neuvěřitelným zážitkem pro mě byl i dopolední pozápasový trénink našeho národního týmu. V obličejích hráčů nejdříve bylo patrné včerejší neúspěšné vystoupení v úvodním duelu Eura, než vystoupili z autobusu a uviděli, že otevřený trénink shlédnou plné tribuny! Ano, na stadion opět zamířily zhruba 4 tisícovky polských fanoušku a velmi aktivně povzbuzovaly naše hráče. Příjemná vzpruha pro náš tým a ukázka velké podpory a důvěry "polskich kibicov"!

Český dům večer poněkud osiří, zůstanou tu jen nejvěrnější fanoušci a společně budeme sledovat zápasy skupiny B, tedy našich potenciálních soupeřů do čtvrtfinále. Ve srovnání se včerejškem už to bude emoční pohodička a věřím, že si fotbal užijeme.

Večer uzavřeme nepovedený první zápas ve studiu s Vláďou Šmicerem a pak už budeme všichni koukat pouze vpřed, a to optimisticky!

Hlavní zprávy

Nejčtenější články