Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Nehoda: Přál bych si remízu, ale Polsko vyhraje

Vratislav - Fotbalový internacionál Zdeněk Nehoda se s tím nepáře. V sobotním vydání polského deníku Fakt pózuje s polskou šálou a tvrdí: "Myslím, že Polsko vyhraje 2:1". Česká reprezentace podle něj není dobře poskládaná a v útoku by měl Milana Baroše vystřídat někdo jiný.

Zdeněk Nehoda
zdroj: Fakt.pl

Nehoda je s působením českého nároďáku na Euru zatím nespokojený. "V prvním zápase proti Rusku jsme nehráli dobře. Tým byl špatně složený," myslí si mistr Evropy z roku 1976. Jakmile kouč Michal Bílek udělal v souboji s Řeckem změny v sestavě, hra se podle Nehody hned zlepšila. "I když jen na půl hodiny."

Šedesátiletý Nehoda se v rozhovoru pro deník Fakt ohlíží za nespokojenými reakcemi českých fanoušků a tvrdí, že mají právo na názor. "Vezměte si Baroše v útoku. Ten už neběhá jako kdysi. Šanci by měli dostat jiní, mladí hráči, jako je Pekhart nebo Necid."

Bývalý hráč Dukly soudí, že Polsko má velmi dobrý tým. Vyzdvihl zvláště Lewandowského nebo Piszczeka. "Bude to pro nás opravdu těžké," řekl Nehoda. Přál by si, aby zápas skončil remízou a česká reprezentace tak šla v bojích dál. To by se ale musela spolehnout na výsledek utkání Řecko - Rusko.

"Ale reálně to nebude snadné. Poláci hráli proti Rusku velmi dobrý fotbal. Byl to jeden z nejlepších zápasů šampionátu. Kromě toho hraje doma, což je obrovská výhoda," připomíná. "Myslím, že Polsko vyhraje 2:1. Na druhou stranu, o čemž svědčí působení naší reprezentace na evropském šampionátu v roce 1976, stát se může všechno."

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články