Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sestřihy a momenty 6. dne: Němci jsou jako první v osmifinále, Chorvaté znovu zaváhali

Zatímco Němci na Euru proplouvají domácím turnajem s plným počtem bodů ze dvou utkání, celkovým skóre 7:1 a postupem do osmifinále v kapse, další ambiciózní tým se dál trápí. Chorvaté sice po obratu nad Albánií vedli, ale nakonec jen remizovali 2:2. Ve třetím utkání dne Švýcaři hráli se Skoty nerozhodně 1:1.

Joshua Kimmich drží brankáře Manuela Neuera za hlavu
zdroj: Reuters autor: Kai Pfaffenbach

Chorvatsko – Albánie 2:2

Chorvaté vyhlíželi nápravu za úvodní vysokou porážku 0:3 se Španěly, ale reparát se jim nepovedl. S Albánci prohrávali 0:1 od 11. minuty, kdy se trefil Qazim Laci, ale během tří minut mezi 74. a 76. minutou skóre otočili. Nejprve srovnal Andrej Kramarič a poté si dal vlastní gól Klaus Gjasula. Luka Modrič a spol. však vedení neudrželi a v páté minutě nastavení srovnal na konečných 2:2 nešťastník Gjasula. Pro Albánii to je první bod v historii evropských šampionátů. Chorvatsko bude usilovat o postup do osmifinále v posledním utkání těžké skupiny s Itálií.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chorvatsko – Albánie

Německo – Maďarsko 2:0

Němci přežili úvodní šanci Maďarů a poté duel herně i výsledkově ovládli. Znovu se trefil Jamal Musiala a na 2:0 zvýšil ve druhém poločase kapitán Ilkaj Gündogan. Němci po předchozí výhře 5:1 nad Skoty a celkovým ziskem šesti bodů slaví jistý postup do osmifinále, Maďaři jsou zatím bez bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Německo – Maďarsko

Skotsko – Švýcarsko 1:1

Skotové vykročili do posledního duelu dne lépe a do vedení je dostal Scott McTominay, ale vedení udrželi jen třináct minut. Ve 26. minutě se parádně trefil Xherdan Shaqiri bez přípravy zpoza vápna a určil konečný výsledek. Také proto, že další dvě branky jeho spoluhráčů Dana Ndoyeho a Breela Embola neplatily kvůli ofsajdovým postavením.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články