Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EURO 2024 Německo

Krejčí: Vnímám, že zájem o mě je. Je to nějaké zadostiučinění mojí práce

Ladislav Krejčí bere jako zadostiučinění, že o něj projevují velký zájem španělské kluby. Kapitán Sparty však ujistil, že po oslavách double už se v reprezentaci ve Schladmingu plně soustředí na přípravu na mistrovství Evropy v Německu.

Ladislav Krejčí a Antonín Barák oslavují gól
zdroj: twitter.com/ceskarepre_cz

Vše nasvědčuje tomu, že kapitán po zisku double Letnou opustí. Sám pětadvacetiletý záložník či obránce naznačil mnohé. "Sparta je továrna na sny a já jsem si v ní mohl splnit vše, po čem jsem toužil," uvedl Krejčí nedávno na Instagramu.

Podle španělských médií je blízko přestupu do Girony, která si z třetího místa v tabulce zajistila přímý postup do Ligy mistrů. Ve hře by měl být stále i Betis Sevilla, proti němuž odehrál oba vzájemné zápasy v Evropské lize.

"Vnímám, že zájem o mě je, za což jsem rád. Když někdo projeví zájem o vaše služby, je to nějaké zadostiučinění vaší práce," uvedl rodák z Rosic během soustředění pro ČT sport.

Naplno si užil klubových oslav, teď už má před sebou jen šampionát. "Na oddech úplně čas nebyl, jen vidět všechny členy rodiny, za což jsem byl rád. Aspoň mě to dobilo, abych měl energii a mohl se připravit na tuto fázi. Přepnout se na reprezentaci nebyl problém. Užil jsem naplno jak úspěch v sezoně, tak rodinu, a už od prvního dne, co jsem sem přicestoval, jsem měl hlavou nastavenou," řekl.

Atmosféru označil za skvělou. "S klukama jsme se zase viděli po nějaké delší době. Vyměňujeme si historky a zážitky ze sezony, takže paráda. Určitě jsem se těšil na kluky z Leverkusenu, Hložana s Kovim, samozřejmě na Sáďu a plno dalších. Ale tohle je úzká skupina, se kterou se bavíme už delší dobu a děláme takovou partii na srazech, takže na ně asi nejvíc," popsal hráč, který má na kontě tři góly v devíti mezistátních zápasech.

Těší se na Euro, které pro něj bude novou zkušeností. A neklade si zrovna malé cíle. "Užít si to určitě nejdeme. Atmosféru jo, ale do zápasů půjdeme určitě vždy s tím, že je budeme chtít vyhrát. Když tak budou nastavení všichni a bude se to dařit až do konce, tak to bude směřovat jen k jednomu cíli," pousmál se Krejčí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články