Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

ČT sport: Rána pro reprezentaci. Na Turky bez Schicka, s týmem ale zůstává

Prvotní vyšetření po utkání s Gruzií na Euru sice dalo trenérům české reprezentace naději, že by svalové zranění Patrika Schicka nemuselo být vážné, nakonec ale podle zatím nepotvrzených informací ČT sport útočník Leverkusenu pro zápas s Tureckem nebude k dispozici. Poranil si lýtkový sval.

Patrik Schick
zdroj: Reuters autor: Annegret Hilse

Osmadvacetiletý nejlepší střelec současného národního týmu zamířil odpoledne na vyšetření pomocí magnetické rezonance, které prokázalo poraněný lýtkový sval. V týmu Ivana Haška ale dál zůstává.

"Patrik Schick podstoupil vyšetření magnetickou rezonancí, které prokázalo zranění lýtkového svalu. Hráč zůstává s týmem a je v péči lékařů a fyzioterapeutů, kteří mu poskytují maximální péči," uvedl Šedivý.

Kanonýr Leverkusenu nejprve v sobotním zápase v Hamburku v 59. minutě vyrovnal na konečných 1:1 a šestým gólem se osamostatnil v čele tabulky českých střelců na mistrovství Evropy. Pak ale musel ze hřiště kvůli bolavému lýtku.

Středeční závěrečné utkání ve skupině F proti Turecku tak bude s největší pravděpodobností bez Schicka. Duel s Turky rozhodne o tom, zda český tým postoupí do vyřazovacích bojů.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články