Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jsem jako v sedmém nebi, o tom jsem ani nesnil, přiznal po nominaci Červ

Jediný nováček je v nominaci trenéra fotbalové reprezentace Ivana Haška pro přípravný kemp v Rakousku před Eurem. Lukáš Červ přiznal, že to nečekal ani ve snu. Třiadvacetiletého záložníka Viktorie Plzeň zpráva o vůbec první pozvánce do reprezentačního áčka zastihla na krátké dovolené v Itálii s rodinou.

Je nám líto, video expirovalo.
Hašek nominoval hráče pro Euro

Ještě v podzimní části sezony hrával za Liberec, v lednu pak v rámci hráčské výměny mezi Slavií a Plzní zamířil na západ Čech a nyní se může chystat na Euro. "Jaké to pro mě je? Fakt neuvěřitelné. Vůbec nevím, co k tomu říct," uvedl překvapený Červ.

"Když si vezmu, že ještě na podzim jsem byl v Liberci... Pak přišel velký přestup do Plzně, kde jsem, myslím, odehrál s Viktorkou poměrně solidní jaro. Jsem teď jako v sedmém nebi, ani v největším snu jsem si to nedokázal představit," řekl Červ.

Po nedělním konci ligové sezony si užívá dovolenou v zahraničí. Reprezentace se sejde v neděli a hned odcestuje do Rakouska, kde se bude připravovat na Euro.

"Zpráva o nominaci mě zastihla na krátké dovolené v Itálii, kde jsem s rodinou. Na pláži jsme si pustili ČT sport a sledovali nominační tiskovku," přiblížil Červ.

"Přítelkyně i mamka vedle mě brečely, celá rodina máme všichni ohromnou radost," doplnil střední záložník, který v minulosti prošel mládežnickými reprezentacemi.

Nominace zatím není konečným výběrem na Euro, nicméně kouč se všemi 26 hráči pro šampionát počítá.

"Je to pro mě zase obrovská motivace. Jdu se porvat o šanci, užít si to a nabrat zkušenosti. Hlavně věřím, že se Euro povede celému týmu," prohlásil Červ.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články