Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Fotbalová reprezentace už opět v Praze vstřebává únavu a čeká na soupeře

Po porážce ve Wembley s Anglií se vrátili nad ránem fotbaloví reprezentanti z Anglie do Prahy. Tady se chystají na osmifinálového soupeře, jehož jméno zatím neznají. A po porážce 0:1 je základní informace, že nikdo z hráčů nemá žádné větší zdravotní problémy.

"Zdravotní stav týmu je dobrý, nemáme tam žádný vážnější zdravotní problém. Samozřejmě je tam únava. Dostali jsme se na hotel v půl páté ráno, nechali jsme kluky vyspat," řekl při on-line tiskové konferenci asistent českého trenéra Jiří Chytrý.

"V jednu hodinu byl oběd, v pět je tréninková jednotka. Předtím na půl pátou jsme naplánovali video k zápasu, který jsme včera odehráli," doplnil Chytrý, jehož tým v úterý prohrál s Anglií 0:1 a postoupil ze skupiny z třetího místa.

O dalším soupeři českého celku se rozhodne podle dnešních výsledků. Reprezentanti v osmifinále nastoupí buď v neděli v Budapešti proti Nizozemsku, nebo v úterý v Glasgow proti vítězi skupiny E. Ve Skotsku už národní tým odehrál první dva zápasy ve skupině - nejprve tam porazil domácí výběr 2:0 a poté tam remizoval 1:1 s Chorvatskem.

"Nechceme spekulovat, uvidíme, jak se dohrají skupiny. Víme, že nás čeká extrémně těžké utkání. A jestli to bude s tím, nebo s tím, je to jedno. Nemyslíme si, že je tam prostor si vybírat, že jeden soupeř by byl lehčí nebo lepší. Takhle nepřemýšlíme," řekl asistent hlavního trenéra Šilhavého.

Český celek kvůli hrozbě karantény pro celé mužstvo i v případě pouze jednoho pozitivního testu na koronavirus před šampionátem zrušil kemp v Edinburghu a k utkáním létá z Prahy. Během turnaje trénuje na Strahově.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články