Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

V duelu poražených z úvodního kola na sebe narazí Ukrajina a Severní Irsko

Lyon – Ukrajina se utká se Severním Irskem v zápase, ve kterém oba celky po úvodních porážkách nutně potřebují vyhrát. Ukrajinci začali prohrou 0:2 s Německem, Severní Irové zase nestačili na Polsko, kterému podlehli 0:1.

Andrij Jarmolenko v dresu Ukrajiny
zdroj: Reuters autor: Pascal Rossignol

Oba týmy slibují, že se budou prezentovat ofenzivnějším fotbalem než v předchozích zápasech. Především Severní Irové musejí směrem dopředu přidat, aby měli šanci na úspěch.

"Musíme být mnohem agresivnější. Budeme bojovat. Chceme uctít i památku fanouška, který tu zemřel," řekl trenér Michael O'Neill s odkazem na úmrtí příznivce týmu, který v pondělí v Nice spadl na kameny na pláži. Pro Severní Iry jde zřejmě o poslední šanci, protože skupinu zakončí duelem s mistry světa Němci.

Ale také Ukrajina ví, že si nemůže dovolit zaváhat. "Sestavu ještě řešíme, ale jedno je jisté. Budeme útočit. Zároveň ale musíme být vzadu bezchybní," řekl asistent ukrajinského trenéra Andrej Ševčenko. "Bude to klíčový zápas pro naše šance na postup," dodal.

Předpokládané sestavy:

Ukrajina: Pjatov - Fedeckij, Chačeridi, Rakickij, Ševčuk - Stěpaněnko, Kovalenko - Jarmolenko, Sydorčuk, Konopljanka - Zozulja.

Severní Irsko: McGovern - McNair, Cathcart, Evans, McAuley - Dallas, Norwood, Baird, Davis, Ferguson - Lafferty. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Německo - Ukrajina
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články