Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Letadlo českých fotbalistů nemohlo kvůli mlze přistát, museli se vrátit do Lille

Tours – České fotbalisty v úterý večer provázela smůla. Nejdřív zahodili množství šancí v utkání s Tureckem, prohráli 2:0 a vypadli ze šampionátu, klid je ale nečekal ani poté. Kvůli husté mlze nemohlo letadlo českého týmu přistát v Tours, kde měli během turnaje svou základnu, a museli se neplánovaně vrátit do Lille, které leží poblíž dějiště utkání Lens. Reprezentanti se tak dostali do postele až před pátou hodinou ranní.

Je nám líto, video expirovalo.
Tomáš Budka: Národní tým musel přenocovat v Lille

Česká výprava hned po zápase zamířila autobusem z Lens do Lille a odtud se měla letecky přesunout do asi 450 kilometrů vzdáleného Tours, kde měla přespat a dnes zamířit zpět do Čech.

Jenže na cestě potkala tým hustá mlha, v níž pilot nemohl přistát, a reprezentace se tak musela vrátit. Hráči spali asi hodinu a půl a teprve během dnešního dopoledne se přesouvali do Tours.

Český celek vstřebává velké zklamání z toho, že na Euru skončil už ve skupině. Vedle porážky s Tureckem prohrál i v úvodním utkání s obhájcem titulu Španělskem 0:1 a jediný bod na turnaji získal po remíze 2:2 s Chorvatskem. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články