Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Krejčí je v jedenáctce nadějných fotbalistů letošního Eura

Madrid - Záložník Sparty a české reprezentace Ladislav Krejčí byl zařazen do jedenáctky nadějných fotbalistů, kteří mohou zazářit na letošním mistrovství Evropy ve Francii. Výběr sestavil španělský list Marca.

Ladislav Krejčí v dresu národního týmu
zdroj: http://fotbalovalvicata.cz/

"Krejčí je jednou ze senzací Sparty, která postoupila do čtvrtfinále Evropské ligy. Dostane šanci překvapit i v reprezentaci České republiky," charakterizovala Marca třiadvacetiletého hráče.

Do jedenáctky byli vybráni talentovaní fotbalisté, kteří ještě nejsou zavedenými oporami národních týmů, ale hlavně na klubové scéně už naznačili svůj potenciál.

Vedle Krejčího jsou v sestavě například brankář Stoke Jack Butland, jeho anglický krajan Dele Alli, který bojuje s Tottenhamem o titul, francouzský záložník Bayernu a jeden z hrdinů osmifinále Ligy mistrů proti Juventusu Kingsley Coman nebo polský útočník Ajaxu Arkadiusz Milik.

Jedenáctka nadějných fotbalistů Eura podle listu Marca:

Butland (Anglie) - Hysaj (Albánie), Jedvaj (Chorvatsko), Rüdiger (Německo), Rodríguez (Švýcarsko) - Renato Sanches (Portugalsko), Tielemans (Belgie) - Coman (Francie), Alli (Anglie), Krejčí (ČR) - Milik (Polsko).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články