Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hvězdný Modrič pravděpodobně nezasáhne do utkání se Španělskem

Lyon – Fotbalisté Chorvatska po bodové ztrátě s českým týmem přijdou vinou zranění o klíčového záložníka Luku Modriče. Novinářům to řekl reprezentační lékař Boris Nemec. Středopolař Realu Madrid musel v pátečním utkání střídat během druhého poločasu kvůli problémům s třísly a nejspíš vynechá závěrečný duel proti Španělsku.

Luka Modrič (vlevo) a Ivan Perišič
zdroj: ČTK/Panoramic autor: Philippe LECOEUR

Svěřenci trenéra Čačiče měli utkání s českou reprezentací dlouhou dobu pod kontrolou. Po hodině hry však odstoupil ze hry Modrič a jeho spoluhráči závěrečnou část zápasu nezvládli. Bez hvězdného záložníka dvakrát inkasovali, což vyústilo v konečné skóre 2:2. Lékař chorvatského týmu po utkání hovořil o zranění Modriče spíše pesimisticky. 

"Příštích pár dní nebude trénovat se stoprocentní intenzitou a je velmi nepravděpodobné, že by byl k dispozici pro zápas se Španěly," řekl Nemec chorvatským novinářům. Postiženou oblast má autor vítězné branky z úvodního utkání Chorvatů s Turky podle doktora hodně oteklou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Česko - Chorvatsko

Útočník Mario Mandžukič i střelec první branky do sítě Petra Čecha Ivan Perišič by se měli z menších zranění do utkání s obhájci titulu oklepat. Naopak nejistý je start obránce Vedrana Čorluky, který po duelu s Turky potřeboval stehy na hlavě a duel s Čechy dohrál po dalších problémech v čepici na vodní pólo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články