Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Chorvatsko bylo lepší. Měli jsme fotbalové štěstí, řekl Kadeřábek

St. Étienne - Reprezentační obránce Pavel Kadeřábek si je vědom toho, že bod, který spolu s týmem s obrovským štěstím získal z duelu s Chorvatskem, je velmi důležitý pro myšlenky na postup ze skupiny. "Ted si to s Tureckem rozdáme o všechno," řekl po utkání. Záložník Ladislav Krejčí zase věří, že se národní tým může od remízy 2:2 odrazit.

Pavel Kadeřábek
zdroj: ČTK autor: David Taneček

"Získali jsme bod a udrželo nás to ve hře o postup ze skupiny. Když s Turky vyhrajeme, měli bychom podle všeho postoupit," řekl Kadeřábek. Ví, že Chorvati byli lepším mužstvem. "Ale přiklonilo se k nám fotbalové štěstí," dodal.

Obránce bundesligového Hoffenheimu si myslí, že utkání se Španělskem bylo přece jen těžší. "Proti Chorvatům jsme aspoň někdy měli balon. Se Španělskem jsme se vůbec nedostali do hry," shrnul.

Záložník Ivan Perišič, který vstřelil první gól Chorvatska v utkání proti týmu trenéra Pavla Vrby, má podle Kadeřábka "strašnou sílu", která dělá problémy. "Chorvatsko se strašně těžce brání, Perišič a tak, to jsou všechno motorky. Je těžké proti nim hrát, ale jsme rádi, že jsme ten jeden bod urvali," uvedl.

Další gól z chorvatské strany přidal Ivan Rakitič. "No a pak už nebylo co ztratit. Tak jsme to tam začali nějak posílat a dvakrát jsme to tam dotlačili," řekl Krejčí ke dvěma trefám Milana Škody a Tomáše Necida, který skóroval v závěru utkání z penalty. "Věřím, že se od toho můžeme odrazit a proti Turecku to bude klíčový zápas," dodal.

Co čekat od duelu s Ardou Turanem a spol.? "Poženou je fanatičtí fanoušci. Bude to peklo, ale my tu taky máme skvělé fanoušky. Podporovali nás celý zápas, za to jim patří velký dík. Stát se muže cokoliv. Musíme hrát určitě líp než proti Španělům i Chorvatům," uzavřel Kadeřábek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články