Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Český dům zažil koncert Nightwork

Vratislav – V Českém domě to při jeho čtvrtečním otevření pořádně ožilo. O skvělou atmosféru se postarala hlavně kapela Nightwork v čele s hercem a zpěvákem Vojtou Dykem. Kromě zpěváků si večer užili i samotní fotbalisté. "Bylo to dobré, i když na hudbu velký expert nejsem," řekl Pavel Nedvěd. "Škoda že jsem to neviděl celé, protože jsem byl ve Studiu," dodal Marek Jankulovski.

Koncert skupiny Nightwork
zdroj: ČT4

Nedvěd žije v Itálii, kde je populární hudba doplňkem běžného dne. "Jsou tam hrozní blázni, prozpěvují si od rána do večera," řekl Nedvěd. Osobně prý zná třeba Erose Ramazzottiho, s nímž si občas i zakope na zahradě svého domu. "Je totiž velkým fanouškem Juventusu," prozradil.

Dyk s italskou hudbou zatím moc nekoketoval, podle svých slov ji totiž nezná. "Francouzskou, to ano, ale italskou ne. Mrzí mě to," řekl ve Studiu Vratislav. Oblíbený herec vedle muziky miluje i fotbal. "Od té doby, co znám pány, se v tom i vyznám."

František Soukup ml. z Nightwork zase zjistil, že fotbalisté jsou jako muzikanti. "Jen s tím rozdílem, že když oni trénují, my chlastáme," řekl s úsměvem. "Petr Čech je fantastický bubeník, Tomáš Rosický zase hraje na kytaru. Jsou určitě lepší muzikanti než my fotbalisti," dodal Jakub Prachař.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články