Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Čech nám dělá kondičního trenéra, žertuje kapela Eddie Stoilow

Vratislav - Petr Čech včera absolvoval svůj třetí koncert s kapelou Eddie Stoilow. Měl za sebou krom koncertů pouhé tři zkoušky, svoji roli však perfektně zvládl. Kapela rozezvučila vratislavské loutkové divadlo momentálně zvané Český dům indie-rockovými rytmy a vysloužila si bouřlivý potlesk nejen českých fanoušků. "Bubnování se věnuji necelé dva roky. Strašně mě to ale baví - je to skvělá psychická úleva a relaxace," uvedl Čech. "Hrát před lidmi je pro mě radost." O lásce k hudbě se členové kapely spolu s českým brankářem přišli pobavit do studia ČT.

Petr Čech s kapelou Eddie Stoilow
zdroj: ČTK

Kapela přitom spolu skoro vůbec nezkouší. "Naprostá většina našich zkoušek je on-line, případně zkouší Petr sám," uvedl klávesák kapely David Šmíd. "Když vejdeme na pódium, tohle ale neřešíme. Kapela na sebe reaguje, souhra funfuje i bez zkoušení," dodal. Kapela Eddie Stoilow nyní chystá vydání CD, na kterém se bude podílet i Čech. "Petr dostane na starost kondici kapely, abychom to vydrželi ještě padesát let," zavtipkoval zpěvák Jan Žampa.

Mimo brankáře českého týmu je ještě známým fanouškem hudby kapitán Tomáš Rosický, který i na kytaru doplňoval kapelu Tři sestry. Spolu s Čechem si prý ve chvílí volna zašli i zajamovat. "Hodinu jsme strávili ve zkušebně. Bylo to perfektní, Tomáš je opravdu dobrý kytarista," dodal gólman.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články