Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bosák pozval Klause mezi fotbalové experty ČT

Praha - Českého prezidenta Václava Klause šokovalo, že fotbaloví odborníci dostatečně nevypíchli zákrok obránce Michala Kadlece, který v posledních vteřinách rozhodujícího utkání proti Polsku odhlavičkoval míč letící na odkrytou Čechovu branku. Od komentátora Jaromíra Bosáka si tím Klaus vysloužil pozvánku do Studia Fotbal mezi ostatní experty ČT.

Václav Klaus na stadionu ve Vratislavi
zdroj: isifa/EPA autor: MACIEJ KULCZYNSKI

"Sláva, máme dalšího experta. Václav Klaus se přihlásil o práci v našem studiu," reagoval Bosák na prezidentovu výtku na svém twitterovém účtu (@JaromirBosak). Hlava státu by podle komentátora mohla své angažmá zahájit třeba při startu tuzemské nejvyšší ligy. "Začneme pomalu na lize v Příbrami a pak se uvidí," odhadl.

Klaus s rozborem sobotního utkání Česko - Polsko, ve kterém národní tým zvítězil 1:0, zřejmě příliš spokojen nebyl. "Byl jsem šokovaný, že čtvrt hodiny komentovali ti největší experti a o všem mleli zprava zleva, co se v tom zápase odehrávalo, a tuhletu věc nezmínili, z čehož jsem byl naprosto šokován," poznamenal prezident v rozhovoru pro Český rozhlas.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články