Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

V Uherském Hradišti otevřeli zrekonstruovaný stadion

Uherské Hradiště - Necelých sedm hodin před prvním utkáním mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let v Uherském Hradišti byl slavnostně otevřen zrekonstruovaný Městský stadion. Přestavba stála 140 milionů korun a domovský stánek prvoligového Slovácka prošel výraznou proměnou. V průběhu mistrovství Evropy odehrají všechna tři utkání v Uherském Hradišti fotbalisté Portugalska, kteří se postupně střetnou s Anglií, Itálií a Švédskem.

"Stadion jsem viděl mockrát při inspekcích a rekonstrukcích. Dnes je už vše ve finální podobě. Je to nádherné a myslím si, že si hráči i diváci užijí skvělé podmínky," uvedl předseda organizačního výboru evropského šampionátu jednadvacítek Petr Fousek.

Kromě nové hrací plochy bylo zmodernizováno celé zázemí. Od šaten až po tiskové středisko, nový zabezpečovací kamerový systém, výsledkovou tabuli a sky boxy pro VIP návštěvníky.

"Naším cílem bylo vylepšit podmínky, které využijeme pro ligové zápasy a v budoucnu možná i pro reprezentační akce. Případně bychom si v tomto prostředí rádi zahráli i evropské poháry," řekl majitel 1. FC Slovácko Zdeněk Zemek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články